Catering od nás je ta pravá volba. Nechejte vše na profesionálech.
Catering
HOTEL STRÁŽNICE nabízí kvalitní a cenově velmi zajímavé služby v oblasti cateringu. Zajišťujeme catering pro malé akce, ale také catering pro velké svatební oslavy, rauty, bankety, garden party či firemní akce. Sledujeme nejnovější gastronomické trendy a proto jsme Vám schopni nabídnout to nejlepší z moderní gastronomie.
Zajišťujeme catering v interieru i exterieru, v naších prostorách a taky u Vás doma a nebo v sídle Vaší firmy.
Specifikace námi nabízených služeb:
Banket
Banket se koná vždy z nějakého důvodu. Pronášejí se na něm slavnostní přípitky, hovoří se k pozvaným hostům.
Tématické zaměření banketu má velkou škálu možností např.: hudební, filmový, historický, maškarní…
Možností, jak banket pojmout, je mnoho a nabídku těchto služeb neustále doplňujeme a rozvíjíme. Banket se koná v poledne nebo večer. Může jít o oběd nebo večeři.
Gala večeře
Slavnostní večeře uspořádaná u volně rozmístěných stolů. Často se jedná o plesy, zahájení konference či sympozia, svatební hostiny pro uzavřenou společnost atd.
Koktail party
Pořádá se obvykle u příležitosti zahájení jednání, oslav výročí organizací či podniků, zahájení módní přehlídky apod. Toto krátké setkání většinou pořádáme dopoledne nebo odpoledne.
Recepce
Slavnostní forma rautu, se kterou se sektáte hlavně v politických a diplomatických kruzích. Jde především o oficiální přijetí hostů spojené s pohoštěním podávaným vstoje. Recepce se konají také při zahájení nebo ukončení významných společenských a obchodních událostí. Občerstvení na nich se nejčastěji řeší formou samoobsluhy.
Brunch
Dnes velmi oblíbená společenská akce. Slovo brunch vzniklo spojením částí dvou anglických slov: „breakfast“ (snídaně) a „lunch“ (oběd). Podávají se tak jídla vhodná k snídani, k obědu i ke svačině.
Garden party
Vlastně takový raut v přírodě. Může jít o grill party, pivní party, šašlik party, fondue party i open bar party. Zpravidla se koná v soukromí nebo pro užší okruh pozvaných. Úspěch těchto akcí je závislý na počasí. A tak se vždy snažíme při plánování pohoštění v přírodě zajistit také náhradní prostory pro případ nepříznivého počasí (tzv. suchou a mokrou variantu)
Číše vína
Krátká, zhruba půlhodinová společenská akce pořádaná v rámci větších setkání v přilehlých prostorách. Podávají se především vína, jeden až dva druhy nealkoholických nápojů a jako občerstvení většinou kanapky. S těmi mezi pozvanými koluje obsluha s tácy.
Řízená degustace
Degustace je odborná ochutnávka, při které je posuzována barva, čistota, vůně, harmonie, chuť a řada dalších faktorů, které ovlivňují požitek z daného nápoje. Při volné degustaci sommelier většinou stojí u pultíku, kde zájemcům nalévá vzorky a odpovídá na dotazy. U řízené degustace jsou lidé, většinou sedící u stolů, obcházeni a je jim naléván jeden vzorek po druhém, sommeliér poté každý vzorek společně s lidmi zhodnotí.